Herstellingen Targetshooter

Neem ok de tijd en Bekijk onze folder hier

cheditte1
open

 

Wapenhandel Targetshooter: Een uniek concept

10592964 367101786748252 7898768810380403606 n

Wapenhandel Targetshooter biedt een volledig concept aan: Bij elk wapen horen bovendien praktijklessen op het terrein: van wapen tot schietinstructies en het effectieve schieten. Dat maakt onze service compleet en uniek!

Wapenhandel Targetshooter is het levenswerk van Hendrik Bruninx, meervoudig Belgisch kampioen kleiduifschieten in diverse categorieën en disciplines. Vanuit zijn ervaring als deskundig lesgever in schietinstructies en de omgang met wapenliefhebbers en jagers, bedacht Hendrik met wapenhandel Targetshooter een duurzaam concept dat een meerwaarde biedt in de sector: een bundeling van kennis, kwaliteit en service.  Er werd kennis vergaard door het volgen van cursussen Initiator, Instructeur, Begeleider in het schieten en tenslotte Trainer B, ingericht door Bloso. Kennis en een degelijk wapen leiden tot inzicht en inzicht is de weg naar succes.

De aangeboden producten zijn persoonlijk gebruikt, getest en goed bevonden. Als geen ander kan Hendrik u dus adviseren bij uw aankoop en het gebruik van het materiaal.

HertVoor liefhebbers van jacht, sportwapens en aanverwanten is wapenhandel Targetshooter dé betrouwbare en professionele partner voor duurzaam materiaal.

Bij ons kan u terecht voor de betere producten op de markt, ons aanbod is dan ook het resultaat van jarenlange prospectiebezoeken aan gespecialiseerde bedrijven en beurzen. Denk bij ons gamma aan moderne en artisanale jachtwapens, sportwapens, bijhorende munitie, richtkijkers, afstandmeters, verrekijkers, wildcamera’s en bijhorende kledij voor de jacht.

Het totaalconcept van wapenhandel Targetshooter:

  • Advies bij aankoop van een jacht- of sportwapen
  • Gratis schietinstructielessen bij aankoop van een wapen met de mogelijkheid tot vervolmakingslessen
  • De juiste munitie voor de verschillende schietdisciplines
  • Afstellen en inschieten geweer
  • Ruim aanbod van aangepaste kleding en schoenen
  • Uitgebreid gamma aan richtkijkers
  • Acties voor nazicht van uw wapen
  • Mogelijkheid om uw wapen in bewaren te geven tijdens uw vakantie
  • Mogelijkheid om uw wapen te verkopen via onze winkel
  • Gravures, blauwen en herstellingen mogelijk

Wij voldoen aan alle mogelijke eisen voor wapenhandels. Luchtbuksen zijn vrij te koop. Aankoop van vuurwapens en munitie is enkel mogelijk indien u over een sportschutterslicentie of een jachtvergunning beschikt. Kom een kijkje nemen in onze winkel en laat u overtuigen door het ruime assortiment en onze uiterst kwalitatieve aanpak!

Uw adviseur : Hendrik Bruninx, Initiator, Instructeur, Begeleider, Trainer B ingericht door BLOSO

Main menu